Şehit Hasan Ali Soysal Mesleki Eğitim Merkezi

Belgegeçer : 0 274 461 4878
WEB https://emetmesem.meb.k12.tr
Adres : Hamam Mah. İstiklal Cad. No40 Emet / KÜTAHYA
VİZYON : Yetişkin eğitimi bir lüks ya da insan yaşamının kısa bir dönemi ile ilgili olarak değil ulusal gereklilik ve vatandaş olmanın ayrılmaz bir parçası olarak, hem evrensel hem de yaşam boyu süren bir olay olarak görülmelidir. İyi desteklenen ulusal çapta bir yetişkin eğitimi tüm çağdaş toplumlarda sosyal, ekonomik, kültürel nedenlerle ana politika gereği haline gelmiştir. Dinamik bir yetişkin eğitimi; özetle “HERKES İÇİN HER YERDE EĞİTİM” düşüncesinden yola çıkılarak kişinin günlük yaşamını kolaylaştırmanın yanı sıra bilgi ve beceri kazandıran bir eğitim olmalıdır.
MİSYON : Biz, Emet´in sosyal, kültürel, sanatsal ve teknik Olanaklarından yararlanarak; üstün nitelikli işçi ve işveren yetiştirmek, ülkemizdeki bilgi ve teknolojinin üretilmesine, yönetilmesine, kullanılmasına, yayılmasına katkıda bulunmak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam gün, Tam yıl
Saatler : Başlama: 08:30 Bitiş : 17:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Yürüyüş mesafesi yada Belediye Ulaşım araçlarıyla
Yerleşim Yeri : Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü Hamam Mah.İstiklal Cad.No:40 Pk:43700 Emet / KÜTAHYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezinde Bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :